Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τίμησε για την προσφορά τους αυτοδιοικητικούς και κληρικούς της Φυλής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

 Στην αναγνώριση της προσφοράς και του έργου όλων των προγενέστερων Δημοτικών και
Κοινοτικών Συμβούλων, των πρώην Κοινοταρχών και Δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων του κλήρου για τη συμβολή τους στην πρόοδο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, προχώρησε την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημαρχείου «Νικόλαος Λιάκος» και το πολιτικό μνημόσυνο προς τιμήν του εκλιπόντος Νίκου Λιάκου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απένειμε τιμητικές πλακέτες και ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν στην πρόοδο της Φυλής.


Από τον ιερό κλήρο τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος, ο οποίος, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, συμπλήρωσε ακριβώς ένα χρόνο από την επάνοδό του στην Ενορία και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ωρωπού και Φυλής Κυπριανός, ο οποίος προσέφερε στο Χρήστο Παππού μία εικόνα της Παναγίας, με την παράκληση να τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο ανακατασκευασμένο Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος».

Από την πλευρά του ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια προσέφερε στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού τέσσερις τόμους με χειρόγραφα από τους «Θησαυρούς του Αγίου Όρους» για τη βιβλιοθήκη του Δημαρχείου Φυλής.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική με τη συγκίνηση να χτυπά κόκκινο κατά την ώρα προβολής του video με το έργο και τη δράση του Νίκου Λιάκου. Η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και κόρη του Ελένη καθώς και η σύζυγος του εκλιπόντος Νικολάου Λιάκου προσπαθούσαν , καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αλλά ματαίως, όπως και ο γιος του, Γιάννης Λιάκος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και νυν Επιστημονικός συνεργάτης του Χρήστου Παππού, που τελικά λύγισε.

Συγκίνηση διακατείχε και κάποια μέλη παλαιότερων κοινοτικών και δημοτικών συμβουλίων που έδειξαν την ικανοποίησή τους για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Δημαρχείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου