Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου με το Προεδρείο της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά «ΕΛΛΑΝ
ΠΑΣΣΕ» Βασίλη Πάντζο και μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στο Δημαρχείο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν προτάσεις για την επίλυση των γενικότερων κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Ρομά.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Οι Έλληνες Ρομά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Στον Δήμο μας έχουν ενταχθεί πλήρως στο κοινωνικό σύνολο και τα παιδιά των οικογενειών τους έχουν επιτύχει σε ποικίλους τομείς, αφού πολλά από αυτά έχουν αναδειχθεί σε αξιόλογους επιστήμονες, επιτυχημένους επαγγελματίες, καλλιτέχνες και αιρετούς, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας προσπάθειας του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για την επίλυση των ευρύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που προσανατολίζονται στη βελτίωση της ένταξής τους στην κοινωνία του Ιλίου.»

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Νικόλαος Μυλωνάς, ο Ειδικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Αντώνης Μπατζελής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσιγγάνων Δυτικής Αττικής «Ρωμιοσύνη» Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος (Διαμάντης), καθώς επίσης, η Επιστημονική Συνεργάτιδα της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Μαρία Πετράκη, ο Νομικός Σύμβουλος της Συνομοσπονδίας Ηλίας Γιαννόπουλος και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου Αναστασία Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου