Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη 34χρονος! Πως προσέγγιζε τα θύματα του σε Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι και σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Εξιχνιάσθηκαν δεκαεπτά (17) περιπτώσεις απάτης και δύο (2) περιπτώσεις κλοπής 

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 11-7-2017 στον Γέρακα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γέρακα-Παλλήνης, 34χρονος ημεδαπός για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών.

Ειδικότερα, ο δράστης κινούμενος με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προσέγγιζε τα θύματα του στον δρόμο και είτε προφασιζόμενος διάφορες ιδιότητες (τραπεζικός υπάλληλος, ασφαλιστής ή φίλος συγγενικού τους προσώπου) προκειμένου να τους εξαπατήσει είτε εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής των θυμάτων του, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο 34χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, δεκαεπτά (17) απάτες και δύο (2) κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Μελίσσια, Μαρούσι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή).

Περαιτέρω, προέκυψε ότι ο δράστης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου