Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΑΝ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


Οι επιτυχημένες δραστηριότητες των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. 

Αποτελεί κοινή παραδοχή πλέον, ότι η σοβαρή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τα θεσμικά κομματικά όργανα του κόμματος της Ν.Δ. στην περιοχή μας, φέρνει αποτελέσματα. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διοργάνωση πολιτικής συζήτησης με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον πρ.Υπουργό και Βουλευτή Β’ Αθηνών Ν.Δ. κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο.
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα « 4ο Μνημόνιο – Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις », όπου  συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, την υπογραφή του 4ου μνημονίου από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις συνέπειες που θα έχει στη χώρα μας αλλά και το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που προετοιμάζει  η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω κ. Μιρέλλα Πουλάκου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε πως είναι πιο επιβεβλημένο από ποτέ η διοργάνωση ουσιαστικών διαλόγων και εποικοδομητικών συζητήσεων για την πολιτικοοικονομική πορεία της πατρίδας και η αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πριν την έναρξη της συζήτησης ζητήθηκε από τους παρευρισκομένους ν’ αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

Την αρχή των τοποθετήσεων έκανε ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω κ. Μανώλης Βουκελάτος, που με μία άριστα δομημένη και ουσιαστική ομιλία, αναφέρθηκε σε τέσσερα σημεία, τρία πολιτικής επικαιρότητας και ένα γενικότερης πολιτικής αντίληψης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φαινόμενο του Brain Drain -της μαζικής φυγής νέων σε χώρες του εξωτερικού, στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων καθώς και καυτηρίασε τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις αλλαγές στην παιδεία
Τέλος, ευχαρίστησε τις Οννεδίτισες και τους Οννεδίτες του Αιγάλεω για τον δύσκολο και υπεύθυνο δρόμο που έχουν επιλέξει με την ενασχόληση τους στα κοινά, και τόνισε πως τους χαροποιεί ιδιαίτερα η γενικότερη πολιτική αλλαγή που επιτελεί ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και το θετικό μήνυμα που περνάει στην κοινωνία μας, η σημαντική ανανέωση προσώπων, δομών και νοοτροπίας καθώς και η εισροή νέων ανθρώπων, που συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες του κόμματος.
 
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως η εκτίμηση του είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα κάνει την ελληνική οικονομία να ανακάμψει. Τόνισε δε πως ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι η  κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η πιο κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση που έχει υπάρξει, αφού έχει κάνει τα πάντα για να πλήξει τα μεσαία και κατώτερα οικονομικά στρώματα. «Η χώρα πρέπει άμεσα να ξαναποκτήσει την Εθνική της αξιοπρέπεια»
 
Η Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από την πλευρά της υπερθεμάτισε την ανάγκη να παραμείνουμε αισιόδοξοι, χωρίς να χάνουμε την πίστη μας ούτε να πτοούμαστε από την προσπάθεια της κυβέρνησης να μας σπρώχνει ολοένα και βαθύτερα στην μιζέρια αφού άλλωστε παραδοσιακά η παράταξη μας ήταν πάντα αυτή που καλούνταν να στηρίξει την χώρα στις δύσκολες στιγμές και αυτή είναι που θα κληθεί και πάλι να το κάνει. Σημείωσε δε ότι ο πολιτικός χρόνος των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα και τώρα είναι η ώρα που πρέπει όλοι να δείξουμε ομόνοια και σύμπνοια. "Ενωμένοι και δυνατοί και ανοιχτοί προς όλους τους πολίτες θα καταφέρουμε να γυρίσουμε σελίδα και να φέρουμε πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει" .
Ο πρώην Υπουργός κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος αναφέρθηκε στα επώδυνα και αντιαναπτυξιακά μέτρα του 4ου Μνημονίου, στη γιγάντωση του φαινομένου της ανεργίας και υπαμειβόμενης μερικής εργασίας αλλά και για το αδιέξοδο που βρίσκεται το ασφαλιστικό σύστημα. Τόνισε την ανάγκη για άμεση αλλαγή του οικονομικού και παραγωγικού μοντέλου κάτι που μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ικανή να κάνει.
Μετά το πέρας των τοποθετήσεων οι τρείς Βουλευτές απάντησαν στις ερωτήσεις των συμπολιτών μας σε έναν ζωντανό διάλογο και ανέλυσαν μαζί τους προβληματισμούς που έχουν για την πορεία της πατρίδας μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση των διοργανωτών για παρόμοιες συζητήσεις από αρχές Φθινοπώρου, ώστε τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν άμεσα και να ενημερώνονται από τους Βουλευτές μας για τις προτάσεις, το έργο και τις πρωτοβουλίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας.


Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν :


Τα μέλη της Π.Ε. κκ. Στ. Στέφανος (& μέλος Εκτελ. Γραμματείας), Θ. Δόντσιος (& σύμβουλος προέδρου ΝΔ),              Κ. Ζωντανός, Εβ. Γιακουμάτου, Μ. Καφετζή (&Πολιτευτής Β’ Αθηνών), ο Αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων & Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω κ. Ελ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Π.Ο. Β’ Αθηνών κ. Π. Νικολακέας, ο πρόεδρος της Β’5 ΝΟΔΕ κ. Γ. Κώττης και το συμβούλιο του, ο τομεάρχης Β’5 ΝΟΔΕ κ. Ηλ. Δούρος, ο πρόεδρος της Β’5 Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Σπ. Ζησιμόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Αναργ. – Καματερού κα Μ. Σαπέλα, ο Πολιτευτής Β΄ Αθηνών κ. Σ. Ησαϊας - η πολιτευτής Β’ Πειραιά και επιχειρηματίας στο Αιγάλεω κ. Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, οι πρ. πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγάλεω κκ. Σ. Παπαστεργίου (& τομεάρχης Υγείας Β5 ΝΟΔΕ), Ν. Κορδαλής, o πρ. Δήμαρχος Χαλανδρίου και Περιφ. Σύμβουλος Αττικής κ. Γρ. Ζαφειρόπουλος.  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγάλεω κ.κ. Γ. Γκίκας, Γ. Μερκουράκη– Νικολούδη, Χρ. Ζαχαροπούλου, Ηλ. Μάνδρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού κ. Γ. Διάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα- Παλλήνης κ. Ν. Καλαντζής, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Αιγάλεω κ.κ. Γ. Κοσμίδης, Δ. Κορμπά, Δ. Τσαγδή, Δ. Γονιδάκης, ο Πρ. Συλλόγου Φίλων ΕΛ.ΑΣ κ. Ιωαν. Μαθιουδάκης, ο πρ. πρόεδρος ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Θ. Μητρόπουλος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου