Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

«Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 – Η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στις πλατείες, τους πεζόδρομους και τους δρόμους του
εμπορικού κέντρου της πόλης του Ιλίου, όπου πλημμύρισε από επισκέπτες, οι οποίοι συνέρρεαν μέχρι τις πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας», το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ιλίου.

Στην κεντρική σκηνή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψε με την ερμηνεία του το κοινό, ενώ ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας μετέδωσαν τη θετική τους ενέργεια και το κέφι τους. Νωρίτερα, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, η Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσε το πλήθος, οι Εθνικοτοπικοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς της πόλης έδωσαν το δικό τους παραδοσιακό χρώμα, το Μουσικό Στέκι Ιλίου γέμισε με ροκ μελωδίες το Άλσος και μαζί με τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που περιλάμβανε η διοργάνωση, η «Λευκή Νύχτα» αναδείχθηκε στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, προσφέροντας δωρεάν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας πόλης ενωμένης σαν γροθιά, που όταν όλοι ενεργούν προς έναν κοινό σκοπό, τον πετυχαίνουν. Το σύνολο του εμπορικού κόσμου αγκάλιασε τον θεσμό αυτό και θέλω να συγχαρώ όλους τους επαγγελματίες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλλαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης μας, αναδεικνύοντας τον φιλόξενο χαρακτήρα της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και το σύνολο των υπηρεσιών μας για τη συντονισμένη προσπάθεια.


Αξίζει να πούμε ότι παρά τις αντιξοότητες και στον τομέα της καθαριότητας, με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση εν εξελίξει, η επόμενη ημέρα βρήκε το Ίλιον καθαρό και νοικοκυρεμένο, με το προσωπικό ασφαλείας της υπηρεσίας μας να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε η πόλη μας να επανέλθει στην κανονική της κατάσταση. Τους ευχαριστώ όλους θερμά.»


 Photo 1 - 8:
Στιγμιότυπα από τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» στον Δήμο Ιλίου.
Στην κεντρική σκηνή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψε με την ερμηνεία του το κοινό, ενώ ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας μετέδωσαν τη θετική τους ενέργεια και το κέφι τους.
Νωρίτερα, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, η Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσε το πλήθος και οι Εθνικοτοπικοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς της πόλης έδωσαν το δικό τους παραδοσιακό χρώμα στη «Λευκή Νύχτα».


 Photo 9:
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του


 Photo 10:
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi και τη συζύγό του Mirna Toubassi, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην «Λευκή Νύχτα», Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου.


Photo 11- 15:
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στις πλατείες, τους πεζόδρομους και τους δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης του Ιλίου, όπου πλημμύρισε από επισκέπτες, οι οποίοι συνέρρεαν μέχρι τις πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου