Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το 11ο Φεστιβάλ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Φεστιβάλ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του
Δήμου Ιλίου με θέμα «Ο χρόνος και οι 12 μήνες», που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», τη Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.


Αναλαμβάνοντας κάθε Σταθμός να παρουσιάσει από έναν μήνα, τα παιδιά των 12 Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών συγκίνησαν και μάγεψαν τους παρευρισκόμενους που συχνά ξέσπαγαν σε χειροκροτήματα ενθουσιασμένοι από το όμορφο θέαμα.


Κατά το διήμερο Φεστιβάλ, οι γονείς και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις κατασκευές των παιδιών στα περίπτερα των Σταθμών, καθώς και να διασκεδάσουν, μικροί και μεγάλοι, με παραστάσεις Καραγκιόζη, απολαμβάνοντας δροσερά παγωτά που μοίρασε σε όλους η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής.


Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, φανερά ικανοποιημένος, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μαγευτικό να βλέπεις τόσο μικρά παιδιά να αποδίδουν με τέτοιο συντονισμό το θέμα της γιορτής και να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. Επιβραβεύει με τον καλύτερο και τον πιο γλυκό τρόπο τις προσπάθειες όλων και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειές τους, καθώς επίσης, στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και στο σύνολο του προσωπικού για την επιτυχία του Φεστιβάλ και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Παιδικούς μας Σταθμούς.»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου