Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση στο Χαϊδάρι επί της οδού Φαβιέρου


Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της επιτροπής κατοίκων
της γειτονιάς. Το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης ήταν να μην εγκατασταθεί κεραία στην ταράτσα παρακείμενου κτιρίου της Γρηγορούσας.

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της γειτονιάς της Γρηγορούσας, έδωσε το παρόν με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε ότι, «το αίτημα είναι δίκαιο και ας έχουμε απέναντί μας τα μονοπωλιακά μεγαθήρια της Vodaphone και της Wind, το δίκιο μας θα το διεκδικήσουμε…»

Πρόσθεσε, ότι «πρέπει να βγουν συμπεράσματα από το γεγονός ότι το νομικό οπλοστάσιο και το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας στην πράξη νομιμοποιεί τέτοιες εγκαταστάσεις κεραιών, ώστε να κερδίζουν τα μονοπώλια σε βάρος της υγείας του λαού μας…»

Σήμερα, που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε υπέρμετρο βαθμό και στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών υπάρχουν υπερσύγχρονες μέθοδοι που δεν έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία μας (για παράδειγμα επικοινωνία με δορυφορικά σήματα) θα μπορούσαν οι ανάγκες όλου του λαού για φθηνές και σύγχρονες τηλεπικοινωνίες να ικανοποιηθούν άμεσα.

Αυτό βέβαια θα σήμαινε επιπλέον κόστος για τους κολοσσούς στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, που προτιμούν την «φθηνότερη» λύση χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στην υγεία του λαού μας.
Για να πραγματοποιηθεί η κερδοφορία τους δε λογαριάζουν την υγεία μας ούτε θα την λογαριάσουν και ποτέ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ» «ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου