Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΙΓΑΛΕΩ - Μαθητές και πολίτες ανακυκλώνουν και κερδίζουν Έως 28 Μαΐου 2017


Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός “Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” για τους πολίτες απευθύνεται στους
δημότες των Δήμων όλης της χώρας, που διαθέτουν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων είναι και οι δημότες του Δήμου Αιγάλεω.

Εν προκειμένω, οι δημότες του Δήμου Αιγάλεω θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην:

Πλατεία Εσταυρωμένου - ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που θα επιστρέφονται οι συσκευασίες, θα εκτυπώνεται αυτόματα προς τους δημότες το κουπόνι συμμετοχής του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες».

Οι τρεις πολίτες που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα – έπαθλα που έχουν οριστεί, με στόχο την προσέλκυση των δημοτών για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα (3) μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες», είναι:

«Τα ψώνια της χρονιάς», αξίας 3.600 ευρώ για κάθε έναν από τους τρεις πρώτους νικητές

Σας καλούμε για να ανακυκλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μάθουμε για την ανακύκλωση, να αλλάξουμε τρόπο ζωής γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω
Δημήτρης Μπίρμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου