Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Κοσμοσυρροή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
Δεν είχε προηγούμενο, η κοσμοσυρροή στην "Καρναβαλοτρέλα" του Δήμου Περιστερίου. Χιλιάδες
παιδιά με τους γονείς διασκέδασαν δωρεάν στον απέραντο παιδότοπο , που είχε και φέτος μετατραπεί το Εκθεσιακό Κέντρο από το Δήμο Περιστερίου.

Τα παιδιά απόλαυσαν ζωντανά τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ με την Τερέζα, το Βασίλη και τη Νίκη, που τα ξεσήκωσαν, χορεύοντας και τραγουδώντας την Καμήλα, τον Σκαντζόχοιρο, την Κατσίκα, το Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα και όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Διασκέδασαν στο ξέφρενο πάρτυ του NICKELODEON, με τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα Μικρή Εξερευνήτρια και τον Πάτρικ ο Αστερία και τη Θεατρική Ομάδα L&S με τη διαδραστική παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια”.

Σε μια ανεπανάληπτη παράσταση με τη φαντασία και το παραμύθι το κοινό παρακολούθησε για πρώτη φορά όλους τους μεγάλους μάγους ΣΑΝΚΑΡΑ, ΖΕΥΣ, ΟΣΚΑΡ, ΒΑΛΤΑΣΑΡ ΚΑΙ FUNTASTICO.

Ταυτόχρονα, όλο τετραήμερο 24, 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2017 από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τα παιδιά διασκέδασαν με φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια δημιουργίας, face painting, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, διαγωνισμούς χορού, θεατρικά παιχνίδια, Zumba, karaoke σε μεγάλη οθόνη και παραστάσεις θεατρικές, μαριονέτας και σκιών.

Τέλος, ο Δήμος Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις και χορηγούς, που υποστήριξαν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου