Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Το Εργαστήριο Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών του Δήμου Περιστερίου στις επετειακές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη


To Εργαστήριο Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών του Δήμου Περιστερίου έλαβε μέρος για δεύτερη
χρονιά στις τριήμερες λαμπρές εκδηλώσεις για τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη, έπειτα από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο των Μανιατών πεσόντων στην πλατεία "Αθανάτων".

Τις καλύτερες εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών απέσπασε το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Αναστασίας Ντούρου.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο χορευτικό τμήμα από τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο και με τη σειρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Αναστάσιος Καλλιάφας πρόσφερε στον Δήμαρχο το έμβλημα της πόλης, καθώς και στην ψυχή της εκδήλωσης και διοργανωτή επί σειρά ετών Δημήτρη Ροζάκη.

Μαζί με το Χορευτικό συμμετείχαν και η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του χορευτικού Κατερίνα Τσερούλα και ο Κοινοτικός Σύμβουλος και μέλος του χορευτικού Γιώργος Βανικιώτης. Επίσης, στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θωμάς Αναγνωστόπουλος.

Η αποστολή απόλαυσε τη μανιάτικη φιλοξενία από τους Αντιδημάρχους Ελένη Δρακουλάκου και Αποστόλη Χριστοδουλάκο. Στις εκδηλώσεις αυτές πήραν μέρος πολυμελείς αντιπροσωπείες από την Ασή Γωνιά Κρήτης, το Μεσσολόγγι, την Άρτα, το Βόλο, την Πετρούπολη, την Πάτρα, την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου