Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Δήμος Περιστερίου με επιτυχία, ημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα»

ΔΩΡΕΑΝ TEST PAP ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα (8 Μάρτη) ο Δήμος Περιστερίου
διοργάνωσε με επιτυχία, ημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα», την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό χώρο του κτιρίου ΚΥΒΕ.

Η ημερίδα διεξήχθη από το ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και με την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αττικόν» - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης» - www.soranos.org

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετείχαν ανέλυσαν σημαντικά θέματα γυναικολογικών νοσημάτων, παθήσεων των φλεβών των κάτω άκρων και την σημασία και την τεχνική του θηλασμού.

Η εκδήλωση αυτή συντονίστηκε από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τα θέματα Υγείας - Καρδιολόγο Γιώργο Μπεκιάρη, ο οποίος στον πρόλογό του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες γιατρούς και μαίες και υπεσχέθη στους παρευρισκομένους ότι η προσπάθειά του για ανακούφιση των συμπολιτών μας από τον πόνο της αρρώστιας θα συνεχιστεί.

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησαν προγραμματισμένα δωρεάν PAP test και δωρεάν κλινικές εξετάσεις μαστού στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου