Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


Στο Α΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων την Τρίτη 7 Μαρτίου του 2017 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο Δήμαρχος της πόλης  ,κος Νίκος Σαράντης, αφού εξέφρασε τις θερμότερες ευχές για την ημέρα τόνισε το σημαντικό ρόλο των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς φροντίζουν για τη διατήρηση της συνοχής της οικογένειας και της κοινωνίας μέσα από πράξεις και συμπεριφορές αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας χωρίς ανταγωνιστικότητα, κάτι που είναι αναγκαίο στην κρίσιμη περίοδο που βιώνει η χώρα μας .

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ομιλία από την κα Ξηρουχάκη Ιωάννα, μέλος της Ομάδας Γυναικών του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων με θέμα «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία ανά τους αιώνες»

Επίσης η κα Δημητροπούλου Νίκη απήγγειλε ένα ποιήμα που η ίδια έγραψε για την γυναίκα,με αφορμή την εκδήλωση και η κα Κούρβα Σουφία απήγγειλε το ποιήμα της Κικής Δημουλά «Σημείο Αναγνωρίσεως» άγαλμα γυναίκας με δεμένα χέρια, ένα ποιητικό σχόλιο γύρω από τη γυναίκα και τη θέση της ανά τους αιώνες .Οι δύο κυρίες είναι μέλη της Ομάδας Γυναικών του Α΄ ΚΑΠΗ.

Ακολούθησε απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στις γυναίκες μέλη μας που συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Προγράμμα Δια Βίου Μάθησης «Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή» διάρκειας 25 ωρών το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου.

Στη συνέχεια οι γυναίκες, μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ , διασκέδασαν με φαγητό, ποτό και μουσική.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εξέφρασαν τις ευχές τους για την ημέρα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πρόνοιας, κος Παντελιάς Νίκος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Καρκαλέτση Παναγιώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου