Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΣ: Πολιτικό καθήκον των Ελλήνων είναι να σταματήσουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και βιοτικό κατήφορο


Με την επισήμανση "Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΣ βλέπει ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ με τους Γιάννης Γκίκα και Ηλία Μάνδρο", ο δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω μιλάει για το πολιτικό καθήκον των Ελλήνων να σταματήσουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και βιοτικό κατήφορο στην προσωπική του σελίδα ανάρτησε τα παρακάτω: 

"Οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι το πολιτικό τους καθήκον σήμερα, είναι να σταματήσουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και βιοτικό κατήφορο. 
Δεν θέλουν να είναι ούτε ανεύθυνοι, ούτε παθητικοί και αδιάφοροι πολίτες, επειδή έντεχνα ένα παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα γεμάτο αναίδεια και ασυδοσία και χωρίς αξιοκρατία, ισότητα και πραγματική δικαιοσύνη, έτσι τους θέλει. 
Ποτέ δεν ήταν θεατές αυτών που προσπαθούσαν να ρυθμίζουν τη ζωή τους. 
Πάντα ορθώνουν τις αρετές τους όταν τους υποτιμούν τη νοημοσύνη, τους ξεγελούν, τους επιβάλλουν ιδεολογική σύγχυση, τους εκφοβίζουν και τους τελματώνουν τη ζωή τους.
Σήμερα, η συμμετοχή στα κοινά, είναι ο δρόμος και το υπέρτατο καθήκον κάθε πολίτη, για να αναγεννηθεί με σοφία και ωριμότητα «πολιτική» για το καλό του συνόλου, απομονώνοντας όσους υπηρετούν φανατικά κάθε είδους μη κοινό ή μόνον κομματικό και προσωπικό συμφέρον.

Οι Έλληνες πολίτες που μπορούν να προφέρουν στην κοινωνία, θέλουν να είναι υπερήφανοι για τους συνανθρώπους τους, που υπηρετούν το κοινό συμφέρον και που τους εκπροσωπούν. 
Τότε θα έχουν επιτύχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά και θα έχουν επιτελέσει το υπέρτατο καθήκον για την Ελληνική κοινωνία. 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΙΓΑΛΕΩ...ΜΠΡΟΣΤΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου