Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Καταδίωξη Ρομά από αστυνομικούς και ανταλλαγή πυροβολισμών


Καταδίωξη Ρομά από αστυνομικούς και ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησαν από το Χαϊδάρι όταν
περίπου μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα, στη συμβολή της Λ. Αθηνών με την οδό Μυστρά στο Δαφνί είχε στηθεί μπλόκο της Τροχαία.
Εκείνη την στιγμή πέρασε από το σημείο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά. Oι επιβαίνοντες στη θέα του μπλόκου ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα και διέφυγαν.
Αμέσως ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό της Τροχαίας επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, που στο μεταξύ κάλεσε ενισχύσεις από την ΟΠΚΕ, η οποία κινήθηκε προς τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, όπου κατευθύνονταν και οι Ρομά.
Κάποια στιγμή, επί της οδού Αγ. Γεωργίου, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τους Ρομά και ακινητοποίησαν το όχημα. Καθώς προσέγγιζαν το αυτοκίνητο, οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών τέσσερις φορές, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς, ενώ ένας αστυνομικός πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.
Εν μέσω των πυροβολισμών, οι δράστες κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να διαφύγουν εκ νέου, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου