Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Το σκοπευτήριο με τα... μαύρα

Δεν ξέρουμε αν είναι στο dna του Έλληνα ή αν ευθύνεται η κρίση, πάντως ο άνθρωπος λειτουργούσε
ένα σκοπευτήριο που ήταν... "μαύρο". Χωρίς άδεια λειτουργίας και χωρίς αποδείξεις. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός για λειτουργία σκοπευτηρίου στην περιοχή του Ασπροπύργου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 18-3-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 53χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νομοθεσίας περί όπλων, περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, περί όρων, προϋποθέσεων και άδειας λειτουργίας σκοπευτηρίων καθώς και του Νόμου περί ελληνικών λογιστικών προτύπων κλπ

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών, ο κατηγορούμενος λειτουργούσε στην περιοχή του Ασπρόπυργου, χώρο άθλησης, ως σκοπευτήριο, όπου διενεργούνταν αγώνες στο άθλημα της σκοποβολής σε πήλινο στόχο, στερούμενος σχετικής αδείας.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) βιβλίο σκοπευτηρίου, στο οποίο εμφαίνεται ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ασκηθεί στο άθλημα της σκοποβολής εκατοντάδες άτομα, τα οποία κατέβαλαν για σκόπευση, χρηματικό ποσό τουλάχιστον πέντε (5) ευρώ, χωρίς να λαμβάνουν νόμιμες αποδείξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου