Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δήμος Χαϊδαρίου - ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3X3


Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μάρτη το Τουρνουά Basket 3x3 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συνολικά 456 παιδιά (424 αγόρια και 32 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά, έπαιξαν, χαμογέλασαν και πήραν τα δώρα τους.

Με τις εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών διαφόρων ηλικιών το τουρνουά Basket 3x3, κατοχυρώνεται ως αθλητικό γεγονός -θεσμός- για το Δήμο Χαϊδαρίου.
Οι ομάδες των μικρών αθλητών έπαιξαν, διασκέδασαν, συναγωνίστηκαν, άλλες κέρδισαν άλλες έχασαν όλοι όμως βγήκαν νικητές γιατί συνέβαλλαν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθε».

Το παρόν, και τις δύο ημέρες, έδωσαν αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Κώστας Βορέας (Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας), ο Δαουάχερ Ναουάφ (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής υπηρεσίας), ο Κωνσταντίνος Περγαντής (Διευθυντής Αθλητισμού και Παιδείας). 
Παράλληλα, τόνισαν, το πόσο σημαντικό είναι να έχει καθένας πρόσβαση στον αθλητισμό από την άποψη ότι έχει τεράστια συμβολή στη διάπλαση και ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών.

Από το δήμο Χαϊδαρίου ανακοινώθηκε: "Σαν Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με όλα τα μέσα και τους τρόπους να προωθούμε τις αξίες της συλλογικότητας, του ομαδικού πνεύματος και της συμμετοχής, ώστε να συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών και των νέων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου