Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Τσατσαμπάς: Η παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» έχει ως μοναδικό στόχο το συμφέρον της πόλης και την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων.


  • Δημήτρης Τσατσαμπάς: Η ελπίδα για την πόλη συνεχίζει να υπάρχει και μεγαλώνει


Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς στην κοπή της πίτας του συνδυασμού «Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης
Ντηνιακός» ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» και το Βαγγέλη Ντηνιακό και χαρακτήρισε την ομιλία του επικεφαλής ως πολύ μεστή και ουσιαστική.
Επισήμανε πως το περιεχόμενο της ομιλίας του και η ανταπόκριση του κόσμου στέλνουν το μήνυμα ότι η ελπίδα για την πόλη συνεχίζει να υπάρχει και μεγαλώνει. Συνέχισε λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια το Χαϊδάρι όχι μόνο έμεινε στάσιμο, αλλά δυστυχώς έχει πάει πίσω. Αντίθετα, γειτονικές πόλεις που παλιότερα ζήλευαν το Χαϊδάρι, τώρα το έχουν ξεπεράσει.
Γιατί όμως συνέβη αυτό;
Η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έβαλε μπροστά το συμφέρον της πόλης αλλά το ιδιωτικό της όφελος και μάλιστα για αυτό έγινε αρνητικά γνωστή στο πανελλήνιο. Από την άλλη η σημερινή δημοτική αρχή βάζει μπροστά το κομματικό συμφέρον και ο απολογισμός του έργου της στο δήμο είναι μικρότερος από αυτόν της παράταξης μας ως αντιπολίτευση.

Η παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» έχει ως μοναδικό στόχο το συλλογικό συμφέρον, δηλαδή το συμφέρον της πόλης και ο αγώνας που δίνει είναι για να δημιουργήσει υπεραξία για την πόλη, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου