Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ 2017 ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ



ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Την Τετάρτη 1/2 ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε μία σεμνή γιορτή, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. 
Φυσικά, παρόντες ήταν οι εργαζόμενοι του Δήμου οι οποίοι και γέμισαν την αίθουσα.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Όπως τόνισε, αυτά είναι τα σπουδαιότερα αγαθά που λείπουν στις μέρες μας. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και πλησιάζουν στην περιοχή μας, χρειάζεται από όλους μας εγρήγορση και αγώνας. Συνεχίζοντας, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που δίνουν το παραπάνω για να επιτευχθούν οι στόχοι προς όφελος του συνόλου των κατοίκων της πόλης μας. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους συμβασιούχους εργαζόμενους, που αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στο σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο, γεγονός που δείχνει από τη μία το πόσο αναγκαίο έργο και παρουσία έχουν, από την άλλη, την ανάγκη αυτοί οι εργαζόμενοι να μονιμοποιηθούν, να διεκδικήσουμε από κοινού το δικαίωμα τους στην εργασία.
Εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την υλοποίηση διάφορων έργων υποδομής που έχουν προχωρήσει και βρίσκονται στη φάση έναρξης όπως τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, τις πεζογέφυρες στην Καβάλας, την αγορά νέου στόλου οχημάτων καθαριότητας. Πρόκειται για έργα πάρα πολύ αναγκαία, επιβεβλημένα να γίνουν, έργα που διεκδικήθηκαν όχι μόνο από τη Δημοτική Αρχή αλλά με τη συνδρομή και στήριξη όλου του Χαϊδαρίωτικου λαού. 

Τέλος, ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας για την παραδειγματική στάση, τα μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς που παρέδωσαν από την πρώτη στιγμή καλωσορίζοντας τους ξεριζωμένους στο Σκαραμαγκά και τώρα καλωσορίζοντας τα παιδιά τους στα σχολεία μας.
Σύντομους χαιρετισμούς και αφιερώσεις των κομματιών που έκοψαν έκαναν οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου μας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου