Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Αλβανικής καταγωγής οι γονείς των τριών κοριτσιών! Νέες εξελίξεις!


Ταυτοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2017 τα στοιχεία ταυτότητας των γονέων των
τριών ανήλικων κοριτσιών, τα οποία είχαν βρεθεί να περιφέρονται μόνα τους σε πεζοδρόμιο της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών ο 27χρονος πατέρας των κοριτσιών, αλβανικής καταγωγής. 
Οι Αρχές αναζητούν την 20χρονη μητέρα των παιδιών, επίσης αλβανικής καταγωγής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος, ο οποίος κατοικεί με τα παιδιά και τη σύζυγό του στα Λεχαινά Ηλείας, πήρε τα τρία κορίτσια από το σπίτι και τα πήγε στο σπίτι της μητέρας του στην Πάτρα. 
Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες της εγκατάλειψής τους.

Τα τρία κοριτσάκια, περίπου τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, βρήκαν τα τρία παιδιά μόνα τους και περίμεναν λίγη ώρα μήπως εμφανισθεί κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα παιδιά στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Έπειτα από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν τα παιδιά, διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν ίχνη κακοποίησης, ούτε αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, οι γιατροί συνεχίζουν να τα παρακολουθούν, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου έχει αναλάβει την φροντίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου