Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση για το 2017 του Δ. Σ. του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου«Αντώνης Τρίτσης»



Η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση για το έτος 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης
Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»

θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/1/2017 και ώρα 16:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Φορέα Διαχείρισης οδός Σ. Μουστακλή 23, Ίλιον, με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:



ΘΕΜΑΤΑ
1. Ανακοινώσεις Προέδρου.
2. Ορισμός εκπροσώπου ΔΣ ως εκκαθαριστή για την αποστολή αναλυτικών στοιχείων μισθοδοσίας και λοιπών αμοιβών που απαιτούνται για όλες τις πληρωμές των πάσης φύσεως αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών του προσωπικού μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)
3. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των υπαίθριων ξύλινων υποδομών καθώς και των περιφράξεων/ εισόδων του Πάρκου» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης προϋπολογισμού, (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)
4. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των κτιρίων και του υπαίθριου χώρου των υποστατικών της οθωνικής περιόδου, Κέντρο Περιβάλλοντος και Επιστημών» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)
5. Έγκριση ανάθεσης του έργου «Λογιστική υποστήριξη του ΦΔ για το έτος 2016-2017» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 20.000- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017
6. Έγκριση του έργου «Επισκευή τρακτέρ Lamborghini R1-50 του ΦΔ» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 1.500- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017. (επαναδιατύπωση)
7. Αιτήματα μικροπωλητών για χορήγηση αδειών σε επιλεγμένες θέσεις.
8. Αίτημα περιβαλλοντικών οργανώσεων για σύνταξη Ειδικής Έκθεσης και Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για προστασία Ποικίλου Όρους.
9. Οργάνωση ανθοκομικής έκθεσης
10. Λοιπά θέματα – Επείγοντα

Ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης
Ιωάννης Πολύζος
Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου