Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Να παραδώσουν τις έδρες τους Ζητούν από Στέφανο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Σαντή οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου


Με ανοιχτή ανακοίνωση οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου ζητούν από Στέφανο Παπαδόπουλο
και Δημήτρη Σαντή να παραδώσουν τις έδρες τους  μετά την αποχώρηση τους από την Παράταξη. 
Δημοσιοποιούμε την ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι φαίνεται πως έχει χαθεί κάθε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους, και πως οι συγκεκριμένοι εκλεγμένοι δεν δείχνουν μα έχουν καμία διάθεση να παραδώσουν την έδρα τους  ιδιαίτερα ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει ενεργά την αντιπολιτευτική του δράση:
"Η Συντονιστική Επιτροπή των Ενεργών Πολιτών Περιστερίου, εκφράζει δημοσίως τους προβληματισμούς της για τη στάση εκλεγμένων συμβούλων με την παράταξη που τελευταίως αποχώρησαν.
  • Αν και έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Στέφανου Παπαδόπουλου και του διαμερισματικού συμβούλου Δημήτρη Σαντή, δεν παραδόθηκαν στην παράταξη οι έδρες τους ως όφειλαν, σύμφωνα  με τις αρχές και τις αξίες της δημοτικής μας παράταξης, αλλά  και του ευρύτερου χώρου που αυτή εκφράζει.

Αναμένοντας δείγματα γραφής και καλής προαίρεσης, δηλώνουμε ότι οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου συνεχίζουμε αταλάντευτα τις προσπάθειές μας σύμφωνα με το πρόγραμμά μας και τις διακηρύξεις μας ,σεβόμενοι τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του, με στόχο την αλλαγή του status quo στο Περιστέρι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με όλους όσοι θέλουν να συμπορευτούν σε αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Η  Συντονιστική Επιτροπή     "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου