Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

 
Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Φιλίππου
Αθανάσιου με την Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα. Καρδαμίτση Καλλιόπη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες εκπρόσωποι του 15μελούς του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης και της ένωσης γονέων.
Τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν δυο:
  •      Το πρώτο ήταν η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών επί των οδών: α) Μυστρά και Περικλέους, β) Αν. Ρωμυλίας και Ιγνατίου, γ) Αναπαύσεως απέναντι από τον Δ΄ Παιδικό Σταθμό και δ) 25ης Μαρτίου μεταξύ των οδών Κανάρη και Πελοποννήσου, πλησίον του ΚΕΠ. Για το πρώτο εξ αυτών η κα Καρδαμίτση δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα, πιθανότατα έως και τα Χριστούγεννα.
     To δεύτερο ήταν η άμεση έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μας για την πιλοτική τοποθέτηση μόνιμων αντανακλαστικών πλαστικών κολωνακίων από το ύψος της οδού Θράκης έως και την πλατεία Ηρώων 1821 επί της λεωφόρου Πετρουπόλεως, προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του παράνομου διπλοπαρκαρίσματος.
  •      Η κα Καρδαμίτση Καλλιόπη δεσμεύτηκε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα μιας και τίθεται θέμα ασφαλείας των κατοίκων και μείωσης της κυκλοφοριακής συμφόρησης της πόλης.
Τα ανωτέρω, των οποίων οι μελέτες έχουν ήδη εγκριθεί με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προέρχονται από απόψεις και προτάσεις που κατέθεσαν κάτοικοι και φορείς της πόλης, κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή, για την διευθέτηση των προβλημάτων που αφορούν στο κυκλοφοριακό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου