Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΛΕΣΤΗΣ!

.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ –ΑΝΑΤΡΟΠΗ.


Με μια επιστολή προς όλους τους Περιστεριώτες ο Αλέξανδρος Πλέστης ανακοίνωσε την πρόθεση
του να μην είναι εφεξής υποψήφιος εκ νέου για την θέση του επικεφαλή της δημοτικής ομάδας. Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις αρχαιρεσίες της Παράταξης μας μετά τις δημοτικές εκλογές και την παραίτηση του Δημήτρη Κελάφα από την θέση του δημοτικού συμβούλου,
  • Oμόφωνα οι δημοτικοί σύμβουλοι με εξέλεξαν ως επικεφαλή της δημοτικής ομάδας με χρονικό όριο το μισό της δημοτικής περιόδου. Με το πέρας του χρόνου καλώ τον επικεφαλή της παράταξης Δημήτρη Κελάφα να συγκαλέσει την δημοτική ομάδα για την εκλογή νέου επικεφαλή αυτής. 
Φίλες –οι 
  •  Στα δυόμιση χρόνια που είχα την τιμή να ηγούμαι της δημοτικής ομάδας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να υπερασπιστώ τις θέσεις και αξίες της παράταξης για τις οποίες μας επέλεξε ο Περιστεριώτικος λαός. 
 Αγωνίστηκα μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο (παρότι η σύνθεση της δημοτικής μας ομάδας είναι ανομοιογενής ) άλλες φορές ασκώντας κριτική στην διοίκηση άλλες λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης αλλά πάντα προτείνοντας λύσεις και κατευθύνσεις . 
  •  Ο στόχος σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ένας . 
Η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων . 
  • Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Παράταξης, τους διαμερισματικούς και δημοτικούς συμβούλους που στάθηκαν δίπλα μου στο δύσκολο έργο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης . 
 Δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος εκ νέου για την θέση του επικεφαλή της δημοτικής ομάδας αλλά με την ίδια θέληση και πάθος θα αγωνίζομαι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για το καλό και την ευημερία της πόλης και των κατοίκων της.

ΠΛΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου