Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πρωτοποριακό πρόγραμμα «Δράσεις Διατροφής & Κίνησης για όλη την οικογένεια» στο Δήμο Περιστερίου


Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα «Δράσεις Διατροφής & Κίνησης για όλη την οικογένεια» υλοποιείται τους τελευταίους μήνες από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Η επιστημονική ομάδα του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου σε συνάντηση στο Δημαρχείο ενημέρωσε εκτενώς για το πρόγραμμα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης.
Την επιστημονική ομάδα αποτελούν ο κ. Ιωάννης Μανιός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η κα Αγγελική Γιαννοπούλου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και η κα Χριστίνα Κατσαρού, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MMedSci, Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
  • Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και των δεικτών υγείας των οικογενειών στην Ευρώπη, μέσω της προώθησης ενός υγιεινού και σωματικά δραστήριου τρόπου ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου