Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Υψηλό επίπεδο Υγιεινής και στις δύο πισίνες του Κολυμβητηρίου Δήμου Χαϊδαρίου


Υστέρα από εργαστηριακούς ελέγχους που πραγματοποίησε το ΚΕΔΥ (Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας
Υγείας) τους θερινούς μήνες, έπειτα από δειγματοληψίες για τους προγραμματισμένους τακτικούς ελέγχους αλλά και σε έλεγχο ύστερα από αίτημα δημότη, αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχουν ρυπάνσεις του νερού σε καμία από τις δύο πισίνες του κολυμβητηρίου (μικρή και μεγάλη). 
  • Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους Δημότες μας, ώστε να απολαμβάνουν άφοβα, με ασφάλεια και υψηλό επίπεδο υγιεινής τις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες, αναβαθμίσαμε και συνεχίζουμε την ανανέωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Δουλεύουμε με γνώμονα την ευκαιρία πρόσβασης των κατοίκων στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Συμβάλλοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος για τις νεότερες ιδιαίτερα γενιές.
Ωστόσο, είναι απορία μας πως ορισμένα μέσα ενημέρωσης, απέκτησαν επιστημονική γνώση μικροβιολόγων και χημικών και έβγαζαν αναλύσεις και αποτελέσματα διαδίδοντας ψέματα ότι τάχα τα παιδιά μας που κολυμπούν στη μικρή πισίνα κινδυνεύουν…. Τελικά τι ισχύει; \
Χάλασε η σούπα στο μαγείρεμα ή γράφουν για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων; 
  • Αυτό, ας το απαντήσουν στο Χαϊδαριώτικο λαό που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν με ψέματα και ανακρίβειες.
Βεβαίως για τους κατοίκους της πόλης μας επισυνάπτουμε για να ενημερωθούν την απάντηση του εργαστηριακού ελέγχου. Επίσης, στον πίνακα ανακοινώσεων του Κολυμβητηρίου μπορεί καθένας να ενημερωθεί για τους καθημερινούς, εβδομαδιαίους και μηνιαίους ελέγχους που πραγματοποιούνται.
Συνεχίζουμε.. Μαζί Είμαστε Δύναμη!

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου