Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«Ο Τσέχωφ σε οκτώ σφηνάκια» - O επίλογος για τις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2016», του Δήμου Αγίας Βαρβάρας


Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο « Γιάννης Ρίτσος» γράφτηκε ο επίλογος για τις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2016», του Δήμου Αγίας Βαρβάρας  μετά την επιτυχημένη και πρωτότυπη παράσταση «Ο Τσέχωφ σε οκτώ σφηνάκια» από την θεατρική ομάδα ενηλίκων Ελληνικού. Οκτώ δραματοποιημένα διηγήματα του Τσέχωφ ερμηνεύτηκαν με πολύ χιούμορ και ενθουσίασαν όλους όσους παρευρέθηκαν.

  • Στο πλαίσιο των Γιορτών Πόλης πραγματοποιήθηκαν από το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών η καθιερωμένη έκθεση δημιουργίας όπου παιδιά και ενήλικες ξετύλιξαν το ταλέντο τους, αλλά και η έκθεση φωτογραφίας όπου κατάφεραν να απλώσουν πολύχρωμο φίλμ στα μάτια μας για να βλέπουμε την πραγματικότητα κι αλλιώς…

Με τα φτερά της φαντασίας ο καραγκιόζης , το ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών αλλά και ο Γιούπι με την Γιούχου σκόρπισαν χαμόγελα και ώρες χαράς κι απόλαυσης στα παιδιά.

  • Το τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου, ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Φάρος» και η Ένωση Κρητών «Η Μεγαλόνησος» γέμισαν το Πάρκο Μητέρας με ζωντάνια και χρώμα και ακολουθώντας τα μονοπάτια της παράδοσης μας συνεπήραν με ζωηρό χορό και έντονο ρυθμό.

Η θεατρική ομάδα φίλων και μελών του ΚΕΦΑ Αγίας Βαρβάρας με την θεατρική παράσταση – αναλόγιο «Μαντάμ Σουσού» μας μάγεψε με τις άψογες ερμηνείες, το εξαίρετο σκηνικό και την πετυχημένη μουσική επιμέλεια, αφήνοντας μας μια γλυκιά ανάμνηση, αλλά και την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες παραστάσεις.

Η τέχνη στην πόλη, για μια ακόμη χρονιά, άνοιξε τα φτερά της και ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά.



Καλό φθινόπωρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου