Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Κείμενο και Απολογισμοί Αντιδημάρχων Αιγάλεω - ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλεί τα μέλη του Σώματος, τους φορείς και τους πολίτες της πόλης, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΕΠΑΣ”, την 23/10/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ, με θέμα τον “Ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγάλεω”(οικονομική κατάσταση – διοίκηση Δήμου – εφαρμογή προγράμματος δημοτικής δράσης).

"Αγαπητές και αγαπητοί συγκάτοικοι της πόλης μας,

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία του Δημόσιου Απολογισμού της Διοίκησης του Δήμου μας του Δήμου Αιγάλεω, που βασίζονται σε επίσημα στοιχεία των Υπηρεσιών του και στον απολογισμό δράσεων και ενεργειών της Διοίκησης.
  • Η αποτίμηση της περιόδου εκτιμάται από την Διοίκηση ως θετική. Γεγονός που αποτυπώνεται στα οικονομικά στοιχεία, στην ολοκλήρωση και στην ένταξη έργων και μελετών σε περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, στις κοινωνικές υπηρεσίες και παροχές, στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, στην αγορά γης, στην κατασκευή και ανακατασκευή σχολικών και αθλητικών χώρων.
Η δρομολόγηση επίσης, της σταδιακής ανανέωσης του εξοπλισμού, οχημάτων και κάδων, ο τετραπλασιασμός της ανακύκλωσης, η ολοκλήρωση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων, η ένταξη σε ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, η σταδιακή βελτίωση της κατάστασης του πρασίνου και άλλα πολλά καταγράφονται στις καταστάσεις που σας επισυνάπτουμε.
  • Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και την κριτική σας.
Γιατί η συμμετοχή και η γνώμη σας “μετράνε”.
  • Αν δεν αλλάξουμε όλοι, προς το καλύτερο, τη στάση και τη συμπεριφορά μας στο δημόσιο χώρο, δεν θα αλλάξει η πόλη μας.
Γιατί μας αξίζει μια καλύτερη πόλη.
Μαζί το μπορούμε και θα το πετύχουμε.


Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Μπίρμπας
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου