Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Από την Πετρούπολη στην Αργυρούπολη η Ζωή!

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 13χρονης Ζωής Μπουραντά, η οποία είχε εξαφανιστεί την προηγουμένη από την περιοχή της Πετρούπολης, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10) εντοπίστηκε στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε Το Χαμόγελο Του Παιδιού, η Συντονιστική Υπηρεσιακή Ομάδα Διαχείρισης Περιστατικών Εξαφάνισης Παιδιών «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου μας, βρέθηκε στην περιοχή εξαφάνισης της Ζωής από την πρώτη στιγμή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών.

Επιπλέον, στο σημείο βρισκόταν και ο 10ος πυροσβεστικός σταθμός, με τον διοικητή του αντιπύραρχο κύριο Βάγια Θεόδωρο καθώς και η 1η Ε.Μ.Α.Κ. με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζωή εντοπίστηκε στον σταθμό μετρό της Αργυρούπολης. Για κάποια στιγμή ενεργοποιήθηκε το κινητό της τηλέφωνο και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Η 13χρονη είχε φύγει από το σπίτι της την Κυριακή το απόγευμα, λέγοντας στους γονείς της ότι θα επιστρέψει αμέσως.

  • Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 13χρονη εξαφανίστηκε την Κυριακή 16/10/16 στις 17:30, από την περιοχή της Πετρούπολης.

Τα ίχνη της χάθηκαν το απόγευμα, όταν ζήτησε από τη μητέρα της να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει ένα κρουασάν. Αργότερα, επικοινώνησε μαζί τους και τους ενημέρωσε ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλη της. Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν. Το κινητό της τηλέφωνο ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο ενώ η φίλη της διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν μαζί της.

Οι γονείς της, θορυβημένοι από την πολύωρη απουσία της κόρης τους, δήλωσαν λίγο αργότερα την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές, ενώ σήμανε και Amber Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου