Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα! - Παρέμβαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου για το κόψιμο του ρεύματος σε συνδημότες


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Σήμερα το πρωί 27 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΔΗΕ
Χαϊδαρίου από τη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, τη Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω, το Σωματείο Συνταξιούχων, το σύλλογο Γυναικών Χαϊδαρίου, το σύλλογο ΕΒΕ, το σύλλογο ΟΤΑ και το σύλλογο της Αφαίας για την επανασύνδεση κομμένων ρευμάτων.
  • Αμέσως μόλις η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου πληροφορήθηκε ότι συνεργεία της ΔΕΗ με εντολή της διοίκησης της ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Αθήνας, έκοψαν την προηγούμενη το ρεύμα σε συμπολίτες μας κινητοποιηθήκαμε κάνοντας πράξη τη θέση μας: 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • Ο «δασκαλεμένος» διοικητής παρά τις έντονες διαμαρτυρίες επέμενε ότι σωστά κόπηκε το ρεύμα, γεγονός που αποτυπώνει την θέληση και τις προθέσεις της Κυβέρνησης για την αμείλικτη υλοποίηση της αντιλαϊκής της πολιτικής.
Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος στην παρέμβασή του κάλεσε τον Διοικητή να σταματήσει να κόβει το ρεύμα καθώς όπως του εξήγησε κάτω από το βάρος της κρίσης της φτώχειας και της ανεργίας πολλά είναι τα σπίτια που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα. Τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη φτώχια τους αλλά η Κρίση που τους σπρώχνει στην ανέχεια το κράτος έχει την υποχρέωση να μεριμνήσει για εκείνους και όχι να σφυρά αδιάφορα. Κατέστησε σαφές ότι η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου δεν θα επιτρέψει να κοπεί κανένα ρεύμα σε συμπολίτη μας, θα κάνουμε τα πάντα για να μη περάσει η παραπέρα εξαθλίωση του λαού μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να είμαστε κάθε μέρα εκεί.
Καλούμε το Χαϊδαριώτικο λαό να οργανωθεί, να δυναμώσει το κίνημα, να αντιπαλέψει αυτή την άδική, ταξική πολιτική που οδηγεί στη φτώχια, στην ανεργία έως και στην εξαθλίωση τους συμπολίτες μας. Εμείς, όσο είμαστε στο «τιμόνι» του Δήμου, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα έχει άλλο ένα στήριγμα, άλλη μια φωνή που διεκδικεί το δίκιο του.
  • Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου