Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζεται η δράση «Ανακυκλώνω ΚΑΠΑΚΙΑ. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου

Από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, που τα μικρά παιδιά και παιδαγωγοί παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα από καπάκια
Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω
καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου, με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την αγορά αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.
  • Ο Υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ευαισθητοποίηση των φορέων, συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Πρόσφατα, επισκέφθηκε τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, που τα μικρά παιδιά και παιδαγωγοί του παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα από καπάκια με στόχο να προσφέρουν το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.
  • Παράλληλα, ο κ. Δούναβης καλεί τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης μας και φέτος να συμμετέχουν στη δράση, υπογραμμίζοντας ότι:  

"Αγαπημένα μας παιδιά, μαθητές των σχολειών της πόλης μας, όπως και την προηγούμενη σχολική χρονιά σας είχαμε δίπλα μας, έτσι και τώρα πάλι, θέλουμε τη συμμετοχή σας με απλές καθημερινές ενέργειες και πράξεις, που θα αποφέρουν όμως μια σπουδαία ανθρωπιστική βοήθεια. Από όσα μπουκαλάκια νερό, αναψυκτικό, γάλα και χυμό χρησιμοποιείτε, θα εξακολουθήσετε να συγκεντρώνετε τα καπάκια τους. Κάτι δηλαδή για σας τόσο απλό, αλλά για κάποιους όμως συνανθρώπους μας, έχει αποτέλεσμα καθοριστικά ωφέλιμο".
  • Πρόκειται για μια δράση που δε χρειάζεται να ξοδέψουμε χρόνο και κόπο, απλά συγκεντρώνοντας τα καπάκια και σε εργάσιμες ώρες τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62), όπου και γίνεται η διαλογή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου