Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων / Μεταναστών στον Σκαραμαγκά με Ζαν Κλωντ Φρεκόν και την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου


Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας παρευρέθηκε στην επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας
Προσφύγων / Μεταναστών στον Σκαραμαγκά πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, επικεφαλής αντιπροσωπείας, συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρο Σχινά, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Σπύρο Τζόκα, καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Κωνσταντίνο Βλάχο, Αναστασία Στεφανοπούλου και Κατερίνα Κρητικού.

Η αντιπροσωπεία του Κογκρέσου περιηγήθηκε στους χώρους φιλοξενίας και έλαβε σχετική πληροφόρηση για τη λειτουργία τους και τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων / μεταναστών από τους υπεύθυνους του Κέντρου. Η Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία συνομίλησαν με πρόσφυγες / μετανάστες και οικογένειες που διαμένουν στον χώρο.

Τέλος, στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, , ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Νίκος Κολιάκος, και ο Αντιδήμαρχος Ιλίου, Γιώργος Κουμαραδιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου