Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ: Απαιτούμε την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου και τη διατήρηση του υπάρχοντος Υποθηκοφυλακείου στο Χαϊδάρι

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

''Απαιτούμε την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου και τη διατήρηση του υπάρχοντος
Υποθηκοφυλακείου στο Δήμο μας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των χιλιάδων κατοίκων της πόλης μας''
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Λεωφ. Μεσογείων 96, Γουδή

¨"Λάβαμε γνώση του Σχεδίου Νόμου για την Αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της Χώρας, στα πλαίσια της οποίας συστήνεται έμμισθο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών Β΄ με έδρα το Περιστέρι, το οποίο περιλαμβάνει τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα – Ειδυλλία, Μέγαρα, Φυλή) και τον Δυτικό Τομέα Αθηνών (Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου).
Ο σχεδιασμός αυτός πρακτικά σημαίνει ότι ο κάτοικος του Δήμου μας, που θα επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο να συναλλαχθεί με το Υποθηκοφυλακείο Χαϊδαρίου, θα πρέπει να μεταβεί στο Περιστέρι.
Το κόστος και ο χρόνος μετάβασης που θα απαιτείται, με δεδομένο ότι οι υφιστάμενες δημόσιες συγκοινωνίες είναι ανεπαρκέστατες, καθιστά προφανές ότι για μια φορά ακόμα, στο όνομα του ευέλικτου Κράτους, υποβαθμίζεται και συρρικνώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων Υπηρεσιών.
Απαιτούμε την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου και τη διατήρηση του υπάρχοντος Υποθηκοφυλακείου στο Δήμο μας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των χιλιάδων κατοίκων της πόλης μας."
Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου