Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση του Γ.Γ.ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΟΥΚΗ ΄΄ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ΄΄

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δήθεν αριστερές καταβολές του, που σκέφτεται τους εργαζόμενους και τους ανέργους (κατά τα δικά του λεγόμενα) και οι ΑΝΕΛ που μοχθούν για το φουκαρά εργάτη και άνεργο (κατά τα δικά τους λεγόμενα) κατάφεραν στη διετία 2015-2016 τα πιο αρνητικά αποτελέσματα της τελευταίας 10ετίας.

‘’Η ΕΡΓΑΝΗ αποκαλύπτει ότι το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης μηνός Αυγούστου 2016, είναι το χειρότερο της τελευταίας 10ετιας!!

’’ Τα capital control (κλείσιμο τραπεζών επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), η εξοντωτική αύξηση της φορολογίας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις), η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α ακόμα και στα νησιά, αλλά και η αύξηση των εισφορών οδήγησαν συνδυαστικά σε οικονομικό αδιέξοδο τις επιχειρήσεις και σε μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών. 

Οι επιπτώσεις στην αγορά εργασίας ήταν άμεσες, με θύματα εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ανέργους. 

Τη διετία 2015-2016 έγινε δραματική ανατροπή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της απασχόλησης, αλλάζοντας τη φυσιογνωμία των μορφών απασχόλησης όπως τη γνωρίζαμε για δεκαετίες –μέχρι και το 2014- στην πατρίδα μας.

 Ακόμα και το τελευταίο πλεονέκτημα που είχαν, ότι σκέφτονται τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του κατέρρευσε, όπως σε λίγο θα καταρρεύσει και όλο αυτό το μόρφωμα της πολιτικής απάτης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου