Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μπούκαραν σε οικίες, καταστήματα και εταιρείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της
οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες, καταστήματα και εταιρείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 16-9-2016 στα Πετράλωνα και στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τρία (3) άτομα, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 21 και 22 ετών και έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας.
  • Ειδικότερα οι ανωτέρω, πρώτες πρωινές ώρες της 16-9-2016 μετέβησαν με δύο οχήματα στην περιοχή του Ταύρου και εκεί επιχείρησαν να διαρρήξουν συνεργείο αυτοκινήτων καθώς και διπλανό κατάστημα σιδερικών. Πριν όμως ολοκληρώσουν την πράξη τους, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, εγκαταλείποντας τα οχήματά τους. Μετά από επισταμένες αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει, από τον περασμένο Μάρτιο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες, καταστήματα και εταιρείες από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές.
  • Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εκ των οποίων τρείς (3) σε οικίες, δύο (2) σε καταστήματα, μία (1) σε εταιρεία και μία (1) κλοπή αυτοκινήτου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου