Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Γ . ΚΑΠΛΑΝΗΣ: Η νέα σχολική χρονιά είναι η αφετηρία μιας νέας διαδρομής




 Αγαπητά μας παιδιά,


Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, σήμερα αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά,
στην οποία θα κληθείτε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε  τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σας χρειάζονται, για να διεκδικήσετε τα όνειρά σας, για να γίνετε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Σας παρακαλούμε, να προσπαθήσετε δυναμικά να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των μαθημάτων σας.
Θέστε σωστούς στόχους και δημιουργήστε ευοίωνες προϋποθέσεις για την επιτυχία τους, αδράχνοντας την ευκαιρία για μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια που σας προσφέρεται, μελετώντας και κοπιάζοντας.
Η νέα σχολική χρονιά είναι η αφετηρία μιας νέας διαδρομής με προκλήσεις, αγωνίες αλλά και μεγάλα οφέλη.
Σε αυτή τη διαδρομή δεν είστε μόνοι. Έχετε δίπλα σας, αρωγούς  και συμπαραστάτες, τους  γονείς σας, τους  δασκάλους σας αλλά και το Δήμο μας.
Σας βεβαιώνουμε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι χρειάζεται, για ένα ασφαλές και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον με καλές υποδομές και πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για  να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα που όλοι διαθέτετε.
Εμείς πιστεύουμε βαθιά ότι η νέα γενιά, με τη μόρφωση και τα υψηλά ιδανικά, μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στην πατρίδα μας. Βασιζόμαστε σε εσάς. 
Εύχομαι στους δασκάλους σας να έχουν δύναμη και έμπνευση ώστε να ασκήσουν το λειτούργημα  τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για εσάς εύχομαι να έχετε υγεία και μια δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά.
  Αγία Βαρβάρα  9/9 /2016
                                           
                                                   Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
Γ . ΚΑΠΛΑΝΗΣ                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου