Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγέλλουμε την στάση της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22.09.16 - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Σε καταγγελία προχώρησαν οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίουγια τη στάση της διοίκησης στο Δημοτικό
Συμβούλιο της 22.09.16 η οποία έχει ως εξής:

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης των Ενεργών Πολιτών Περιστερίου καταγγέλλουμε την στάση της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22.09.16 ως προς την πρόταξη θεμάτων προ των ερωτήσεων, με δικαιολογία την αναγκαιότητα υπερψήφισης κάποιων και της αδυναμίας συμβούλων (της πλειοψηφίας ) να παρευρίσκονται ως το τέλος της συνεδρίασης.
  •  Θεωρούμε ότι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι οφείλουν και υποχρεούνται λόγω της εκλογής τους να παρευρίσκονται στα ΔΣ και να μην θέτουν θέμα προσωπικών δυσκολιών.
 Θα συζητούσαμε την πρόταση μόνο θεμάτων που χρήζουν διευρυμένης πλειοψηφίας όπως εισηγήθηκε ο πρόεδρος, όχι όμως 41 θέματα ως ζητήθηκε από την αντιδήμαρχο.
  • Με αποτέλεσμα χάριν διαφόρων σκοπιμοτήτων από πλευράς της Διοίκησης Παχατουρίδη, ερωτήματα της δημοτικής μας παράταξης για σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη, όπως η διεκδίκηση δεκάδων στρεμμάτων από τη Μονή Λαμίας στο Ποικίλο Όρος, αλλά και χώρων μέσα στην πόλη , ή η πρόθεση κατασκευής εκ μέρους της Μητρόπολης Περιστερίου στο Ο.Τ 1581 φαραωνικού κτιρίου για κακοποιημένες γυναίκες που θα έχει την τύχη του Γηροκομείου, να απαξιώνονται και ούτε καν να συζητιούνται.
Για τους Ενεργούς Πολίτες Περιστερίου προέχει η λύση των προβλημάτων των πολιτών και των θεμάτων της πόλης, για το λόγο αυτό επιμένουμε στην ώρα των ερωτήσεων, θεωρώντας ότι έτσι επιτυγχάνεται όχι μόνο η κριτική προς τη διοίκηση, αλλά και ο γόνιμος διάλογος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που οφείλει να αντιπροσωπεύει επάξια την κοινωνία της πόλης.

Το Γραφείο τύπου 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου