Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Με τι μέθοδο διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ στη Δυτική Αττική

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας
Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ.
  • Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 23-8-2016, στην περιοχή «Βλυχό» των Μεγάρων, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 18, 20 και 27 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται ένας 22χρονος συνεργός τους.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
  • Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τον συνεργό τους, είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.
Ειδικότερα οι δράστες, μίσθωναν ΤΑΞΙ απογευματινές ή βραδινές ώρες από πιάτσες πλησίον νοσοκομείων και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις ληστειών ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων, συνεχίζονται.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου