Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ολοκλήρωση του έργου του Εθνικού Σταδίου στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου με τον συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπουντίνο Αναστάσιο, αλλά και με παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΓΓΑ, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η ολοκλήρωση του ημιτελούς έργου του Εθνικού Σταδίου, στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.
  • Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπουντίνο ότι η Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να προχωρήσει σε έγκριση της μελέτης του έργου που θα συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης και διατίθεται να χρηματοδοτήσει τις εργασίες για τον εκβραχισμό του Σταδίου (το κόστος των οποίων αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό).

Ο κ. Μπουντίνος και οι παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας δεσμεύτηκαν ότι η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς του Δήμου Πετρούπολης δεν θα είναι μάταιη, καθώς η ΓΓΑ θα προχωρήσει στις ενέργειες αποπεράτωσης και κατασκευής του Εθνικού Σταδίου, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες εκβραχισμού του.
  •  Ο ίδιος τόνισε ότι οι διαδικασίες που απαιτούνται για τη διεκπεραίωσή του δεν θα γίνουν άμεσα, όμως σε διάστημα τριών με τεσσάρων ετών (εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα) πρόκειται να δοθεί οριστική λύση και να ολοκληρωθεί το “παγωμένο” επί δεκαετία τουλάχιστον έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου