Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Δωρεάν «Βραδιές Κινηματογράφου» από το Δήμο Χαϊδαρίου


Άλλη μια νέα πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου που θα γεμίσει τις καλοκαιρινές Δευτεριάτικες
βραδιές με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.
  • Ο Δήμος Χαϊδαρίου, έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών, παίρνει μία ακόμα πρωτοβουλία και διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Πρόκειται για μία προσπάθεια που έρχεται να συμπληρώσει τις δεκάδες πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες που έχουμε πραγματοποιήσει, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να απολαύσει αγαπημένες ταινίες παλιότερες και νέες αλλά και επιλεγμένες παιδικές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους.

  • Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς να πραγματοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες για όλο τον κόσμο που θα παραμείνει στην πόλη, κάνοντας τις καλοκαιρινές βραδιές όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες για τα παιδιά, τους ενήλικες ακόμα και για τους απαιτητικούς και «υποψιασμένους» σινεφίλ.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί από Δευτέρα 11/7 και κάθε Δευτέρα για εννέα παραστάσεις, στις 9:00 μ.μ. σε ΔΩΡΕΑΝ «βραδιές κινηματογράφου» που διοργανώνει στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕ Κατερίνα» (Δαβάκη 18).
  • Η είσοδος θα γίνεται με πρόσκληση (για 2 άτομα) και οι Δημότες θα μπορούν να την προμηθευτούν από το Γραφείο Ανέργων στο ισόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή την ημέρα της προβολής από την είσοδο του κινηματογράφου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με ολόκληρο το πρόγραμμα των ταινιών.
Πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/7 στις 9 μ.μ., με την παιδική ταινία «ΚΟΚΟΡΟΚΙ: Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ».

  • Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: «Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του. Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι. Αλλά όταν ο κακός μεγάλο-αγρότης της περιοχής απειλεί να καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να μεταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό «κοτόπουλο» σε ένα γενναίο κόκορα.»
Καλές Κινηματογραφικές Βραδιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου