Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Μύκονο και σε διάφορες περιοχές της Αττικής


Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγου Χρήστου Παπαζαφείρη και της Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμου Β’ Ιωάννας Ροτζιώκου, για τη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε μία ακόμη επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.
Μετά από συστηματική έρευνα, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Μυκόνου, ενώ στην κατοχή δύο εξ αυτών βρέθηκε και οπλισμός.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε σημαντική ποσότητα συσκευασμένης κοκαίνης, έτοιμη προς πώληση καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δώσει η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.»
  • Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβε (3) ημεδαπούς, ηλικίας 54, 51 και 50 ετών, που εμπλέκονται σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Μυκόνου καθώς και σε παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εξειδικευμένων αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, διακριβώθηκε η παράνομη δράση των (3) ημεδαπών.
Την 21-07-2016, αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαίνης και τους συνέλαβαν.

Ακολούθησαν έρευνες σε προσωρινή οικία-καβάτζα του 51χρονου, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου συνολικά βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαίνης, έτοιμες για την άμεση διάθεσή τους.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε (3) διαμερίσματα στην Αθήνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο 50χρονος για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης και μικροποσότητα κοκαίνης καθώς και οπλισμός.

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (141) αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους (152) γραμμαρίων περίπου, έτοιμες για άμεση πώληση
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης
  • Ποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (260) γραμμαρίων
  • (2) πιστόλια
  • (216) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων
  • Το χρηματικό ποσό των - 4.720- €
  • δίκυκλη μοτοσικλέτα
  • (4) κινητά τηλέφωνα.
  • Πλήθος κλειδιών και νάιλον συσκευασιών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική Ανάκριση.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν για να διερευνηθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων και να διακριβωθεί η πιθανή συμμετοχή τους σε άλλες ομοειδείς εγκληματικές δραστηριότητες.
Σας ευχαριστώ.»

{youtube}VU0b7CnZpws{/youtube}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου