Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τον Περιστεριώτη αθλητή ΑμεΑ, Πρωταθλητή Ευρώπης Χρήστο Κουτούλια





Με το έμβλημα της πόλης του Περιστερίου τίμησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τον Πρωταθλητή ΑμεΑ Χρήστο Κουτούλια από την περιοχή της Νέας Ζωής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.


  • Ο Χρήστος Κουτούλιας με άλμα στα 6.63, πέτυχε την καλύτερη επίδοση για φέτος και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μήκος T47, που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Γκροσέτο της Ιταλίας.

Η βράβευση του πρωταθλητή ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου 20165 στο Δημαρχείο Περιστερίου από τον κ. Παχατουρίδη, παρουσία του Αντιδήμαρχου Αναστάσιου Θεοδωράκου και της Προέδρου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Δέσποινας Καρυώτου.

  • Με περηφάνια ο Δήμαρχος Περιστερίου δήλωσε ότι: "Να ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη είναι στιγμές πραγματικά ανεκτίμητες. Πιστεύω ακράδαντα με συμμετοχή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο θα ζήσουμε και άλλες τέτοιες τις στιγμές ανεβαίνοντας στο βάθρο Ολυμπιονικών».

Δεν παρέλειψε ο κ. Παχατουρίδης να δώσει συγχαρητήρια και στους γονείς του Χρήστου Κουτούλια, που καθημερινά στηρίζουν τις προσπάθειες του Πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου