Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Η ΝΔ κοντά στην Ενορία Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους ΑναργύρουςΣυνάντηση εργασίας κομματικών στελεχών ΝΟΔΕ Β5 Δυτικής Αθήνας και ΔΗΜΤΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ με τον εφημέριο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Ακινδύνων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 12/07/2016 στους Αγίους Αναργύρους.

  • Η ενέργεια εντάσσεται στους προγραμματισμούς κοινωνικού έργου της Νέας Δημοκρατίας, και οδηγία του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, για παραπέρα διεύρυνση και ανάπτυξη άμεσων υποστηρικτικών συνεργειών και συνεργασιών του κόμματος με την εκκλησία, και κύρια πάνω στη ζωτική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού μέσα στην κρίση.

Επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ , Γιώργος Κώττης και η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ, Μαρία Σαπέλα.
  • Οι άνθρωποι της εκκλησίας χαιρέτισαν την πρωτοβουλία των στελεχών και του κόμματος εκφράζοντας τη θέληση από κοινού δρομολόγησης συμπράξεων πάνω σε κοινωνικές δράσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος ενημέρωσαν διεξοδικά για το οργανωμένο εθελοντικό και φιλανθρωπικό καθημερινό έργο παροχής ειδών βασικών βιοτικών αναγκών στους ανήμπορους και άπορους συνανθρώπους μας αναφέρθηκαν στο ευρύτερο και σε εξέλιξη ενοριακό κοινωνικό-παιδευτικό-εκπαιδευτικό-πολιτιστικό πρόγραμμα τόνισαν το πρόβλημα κάλυψης στεγαστικών αναγκών, υποδομών και εγκαταστάσεων απηύθυναν έκκληση συμπαράστασης για την αποπεράτωση του νέου Ιερού Ναού ξενάγησαν τους επισκέπτες στο παρακείμενο παλαιό ιστορικό παρεκκλήσιο Αγίων Ακινδύνων.
 
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησαν το αναλογικά μεγάλο και ποιοτικό έργο της μικρής ενορίας ενημέρωσαν για το κοινωνικό έργο των οργανώσεων στη Δυτική Αθήνα κατέθεσαν σκέψεις και ιδέες για συνοικοδόμηση από κοινού δράσεων πάνω και στο κοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ για ανακούφιση πασχόντων στη λαϊκή βάση ανέλαβαν πρωτοβουλία διερεύνησης δυνατοτήτων στήριξης της δραστήριας ενορίας και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση ΝΔ.
  • Η συνάντηση κρίνεται ελπιδοφόρα και με διαφαινόμενη καλή εξέλιξη στην επιχειρούμενη προσπάθεια κοινωνικής συλλειτουργίας κόμματος και εκκλησίας για στήριξη της κοινωνικής συνοχής.
Οι Άγιοι Ανάργυροι, όπου και δρα η ενορία Αγίων Ακινδύνων, σαν περιοχή της πολύπαθης Δυτικής Αθήνας, συγκριτικά έχει πληγεί καίρια και κατά πολύ από την κρίση.
  • Κάθε συμβολή στη στήριξη του κοινωνικού ιστού της δοκιμαζόμενης πόλης κρίνεται πολύτιμη.
Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Β5
Γιώργος Κώττης

 Β5 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
(ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΙΔΑΡΙ)
Παναγή Τσαλδάρη 35 121 34 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΗΛ./ΦΑΞ : 2105727111 E- mail : b5pnode@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 00172 Περιστέρι 14/07/2016
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου