Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου: Ποτέ δε μας ενόχλησε η κριτική, αλλά είναι άλλο η διατύπωση αντίθετης πολιτικής θέσης και άλλο η λάσπη και η βρωμιά.

Εδώ και λίγες μέρες έχουν κυκλοφορήσει συγκεκριμένα δημοσιεύματα, άλλα λασπολογώντας
και άλλα υπό την μορφή προτάσεων τάχα για την ενίσχυση της διαφάνειας, που λένε, είτε
απροκάλυπτα είτε συγκαλυμμένα ότι στις προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν για την
Πυροπροστασία (τρίμηνη πρόσληψη 30 ατόμων) ο Δήμος Χαϊδαρίου, με ευθύνη της Δημοτικής
Αρχής, δεν τήρησε τη νόμιμη διαδικασία και δήθεν «λειτούργησε ύποπτα».
  • Καταρχήν, θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Χαϊδαριώτες ότι τηρήθηκε κατά γράμμα η
    διαδικασία που αφορά τις τρίμηνες προσλήψεις στο Δημόσιο, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο, αν  και ήδη γνωρίζουν από χρόνια την ηθική ακεραιότητα που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή.
Αυτό που ενδιαφέρει στην πραγματικότητα τους συντάκτες αυτών των δημοσιευμάτων δεν είναι
αν έγινα όλα σωστά και με διαφάνεια. Τους ενδιαφέρει μόνο να πλήξουν το ηθικό κύρος της
Δημοτικής Αρχής του Χαϊδαρίου.
  • Διάφορες πένες σε εντεταλμένη υπηρεσία, διαφημιστές  συγκεκριμένης παράταξης και συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και μεμονωμένοι, που  θυμήθηκαν στα ξεβλάσταρα να αρθρογραφήσουν, πριν λίγο καιρό μίλαγαν για Κομματικούς  Δήμους και περιχαράκωση του Δήμου.
Μας κατηγορούσαν επειδή κάναμε το καθήκον μας  καλώντας το Χαϊδαριώτικο λαό να ξεσηκωθεί για την Κοινωνική Ασφάλιση, να διεκδικήσει  αντιπλημμυρικά έργα, να αναδείξει το πρόβλημα της ανεργίας. Αφού δεν έπιασε λοιπόν η δήθεν  αντιπαράθεση για το πανό, τώρα έβγαλαν τον Γκέμπελς από μέσα τους, του γυάλισαν τις μπότες  και τον έριξαν στη δουλειά… στη λογική πες, πες κάτι θα μείνει.
  • Ποτέ δε μας ενόχλησε η κριτική, αλλά είναι άλλο η διατύπωση αντίθετης πολιτικής θέσης και άλλο η λάσπη και η βρωμιά. Ας αναρωτηθεί καθένας καλοπροαίρετος δημότης, γιατί κάποιος που αδικείται δεν κάνει ένσταση για να δικαιωθεί στην πράξη και πανηγυρικά από τις δήθεν παρατυπίες του Δήμου, αλλά αντ’ αυτού χωρίς καμιά απόδειξη, με ψέματα και λάσπη, γράφει Δημόσιες επιστολές; Ποιόν εξυπηρετεί άραγε αυτή η τακτική; Όσο για τον ισχυρισμό του, ότι δεν τον πήρε ο Δήμος στη δουλειά γιατί έχει άλλη πολιτική άποψη, ας γράψει μια ακόμα επιστολή που να εξηγεί, πώς δούλεψε πέρυσι στην Πυροπροστασία, που και τότε η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν ίδια με τη φετινή!!!
Ο λαός ξέρει… και θα κρίνει ποιος είναι «λερωμένος» και ποιος «καθαρός»
Με το πελατειακό καθεστώς που λειτούργησαν και αναπαρήγαγαν προηγούμενες Δημοτικές
Αρχές (Μαραβέλια, Ντηνιακού), γνωστό σε όλους εδώ στο Χαϊδάρι, εμείς συγκρουστήκαμε από την
πρώτη στιγμή.
  • Δείξαμε στην πράξη πως ότι λέμε το κάνουμε, διώχνοντας τις ΚΟΙΝΣΕΠ από το Δήμο, βάζοντας φρένο στον αποδεδειγμένο «οργασμό» της πελατείας αλλά και αντιμετωπίζοντας πολιτικές προτάσεις που θέλουν να περάσει η ιδιωτικοποίηση με κάθε τρόπο, πρόταση όπως αυτή της παράταξης του κ. Ντηνιακού που σε Δημοτικό Συμβούλιο πρότειναν ως λύση την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
Κάνουν πως δε θυμούνται ότι ο Χαϊδαριώτικο λαός αυτό το ξαναζεσταμένο φαΐ της ιδιωτικοποίησης το έχει γευτεί και οι συνέπειες ήταν για καιρό εμφανείς σε όλο το Δήμο…
  • Σήμερα, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ μπορούν να απολαμβάνουν το Κολυμβητήριο σε πολύ χαμηλότερες τιμές, τα εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν στα καλοκαιρινά Camp του Δήμου, να πραγματοποιούνται δεκάδες εκδηλώσεις εντελώς Δωρεάν από το Δήμο χωρίς «χορηγούς» και να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους παιδικούς σταθμούς όλα τα παιδιά, χωρίς τροφεία για τους οικονομικά αδύναμους.
Πραγματοποιήσαμε νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, εξοφλώντας ακόμα και σήμερα το
2016 προμηθευτές του Δήμου από το 2000 ενώ καθημερινά έρχονται δικαστικές αποφάσεις με
απαιτήσεις προμηθευτών-εργαζομένων που συνολικά ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ!!!

  • Αλλά, Κυριακή κοντή γιορτή όπως λέει και ο σοφός λαός μας, ο διαχειριστικός έλεγχος θα γίνει και θα φανεί αν κάποιοι έβαλαν το χέρι τους στο μέλι μέχρι τον αγκώνα και τότε να δούμε ποια «πένα» θα βγει να τους ξεπλύνει…
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Η φτώχια, η ανεργία, η έλλειψη χεριών στο Δήμο δεν αντιμετωπίζεται ούτε με τρίμηνα, ούτε με
οκτάμηνα, που και εδώ εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες επέκτασής τους. Η λύση είναι η ΑΜΕΣΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αίτημα το οποίο ήδη έχουμε καταθέσει στο Υπουργείο, προκειμένου να καλυφθούν οι οξυμένες ανάγκες του Δήμου μας.

  • Όλα τα άλλα, αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό πρόβλημα. Σαν Δημοτική Αρχή διεκδικούμε σταθερά, τη μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού μας από την κεντρική διοίκηση και την Κυβέρνηση, πράγμα που δεν έκανε καμία Δημοτική Αρχή τα προηγούμενα χρόνια.
Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να λερώσουν την ηθική μας ακεραιότητα, ο Χαϊδαριώτικος λαός
γνωρίζει ποιοι είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια παλεύοντας για όλα τα μικρά και μεγάλα
προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου