Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ¨"Η εφημερίδα 24ώρες Χαϊδάρι, επιδόθηκε σε όργιο λασπολογίας"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
«Άξιος ο μισθός σας…»
Για μια ακόμα φορά, η «λιβελοφυλλάδα» 24ώρες Χαϊδάρι, επιδόθηκε σε όργιο λασπολογίας γεμίζοντας τις σελίδες της εφημερίδας τους, με ψέματα, συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις, κοινώς λάσπη. Το έχουμε πει, το έχουμε γράψει, έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεχόμαστε κάθε κριτική για τις θέσεις μας και τις ενέργειες μας.
  • Όμως, η χυδαιότητα και η διαστρέβλωση των όσων γράφουν και λένε δεν έχει όριο. Τα ρεπορτάζ και τα άρθρα τους δεν έχουν ψήγμα αλήθειας, δεν είναι καν προϊόντα κάποιας δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά γίνονται κατά παραγγελία. Επιπλέον, προκαλούν, προσβάλλοντας και χυδαιολογώντας επί προσωπικού για το Δήμαρχο και τα άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Δεν είμαστε χθεσινοί! Ο Χαϊδαριώτικος λαός μας ξέρει από τους αγώνες, μας γνωρίζει από τη δράση μας στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, από τις συλλογικές διαδικασίες. Ακριβώς επειδή μας ξέρει καλά, έχει μεγαλύτερη σημασία να του εξηγήσουμε γιατί τόσα ψέματα, γιατί τόση πρεμούρα με τη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου.

  • Τους ενοχλεί η ταξική μας τοποθέτηση
Οι δεσμοί μας με το Χαϊδαριώτικο λαό είναι γεροί και σφυρηλατημένοι στους αγώνες. Σήμερα, ο Δήμος Χαϊδαρίου είναι σταθερά στο πλευρό των μαζικών φορέων και των σωματείων της πόλης μας, αποτελεί αρωγό των πρωτοβουλιών τους και ισχυρό τους σύμμαχο. Γι’ αυτό, η πόρτα της σημερινής Διοίκησης είναι ορθάνοιχτη για κάθε κάτοικο του Δήμου μας. Από κοινού, κάνουμε τις προσπάθειες για να λυθούν και να αντιμετωπιστούν όλα τα λαϊκά προβλήματα.
Είμαστε «καρφί» στο μάτι τους…
  • ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ !
Χαλάσαμε την μπίζνα και στο «διάδοχο»! Τα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονταν, αλλά και τα νέα που ορέγονταν «δουλειές» με το Δήμο έμειναν με την όρεξη… Και θα μείνουν για πολύ ακόμα… Πλέον δε ζημιώνεται περαιτέρω ο Χαϊδαριώτικος Λαός από τις ιδιωτικοποιήσεις, τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, το ξεπούλημα και την σκόπιμη εγκατάλειψη Δημοτικών Υποδομών.
Όλα αυτά αλλάξανε με τη νέα Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου και λυσσάνε σαν «ατάιγα» σκυλιά, όπως λένε και στο χωριό, …γι’ αυτούς που ξέρουνε από χωριό. Γι’ αυτό, λοιπόν, όλες αυτές οι συκοφαντίες και τα αίσχη. Είναι αξιοπερίεργο που περιμένουν τέτοια ψέματα ολκής να έχουν αποδέκτες, κανένας νοήμον άνθρωπος, ακόμα και αντίθετος να είναι με τις θέσεις μας, δε μπορεί να πειστεί από αυτά τα παραμύθια.
  • Γι’ αυτό δεν θα πουν ΠΟΤΕ για τις μειώσεις στο Κολυμβητήριο, τις καταργήσεις και μειώσεις στα τροφεία των Παιδικών Σταθμών, τις καθημερινές τεχνικές παρεμβάσεις, τις κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση αντιπλημμυρικών έργων, τη συμμετοχή στη μεγάλη πορεία Ανέργων, τις μειώσεις στα Δημοτικά Τέλη, τις Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα καλοκαιρινά Camp για τα παιδιά, την αισθητή βελτίωση στον τομέα της καθαριότητας κλπ.
Αντιθέτως, αν επιλέξουν να προβάλουν κάτι από όλα αυτά, θα το διαστρεβλώσουν ολοκληρωτικά, όπως κάνουν εδώ και καιρό με τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής, προβάλλοντας κατ’ επιλογή όποιες θέλουν, ενώ πολλές φορές περικόπτουν από τα Δελτία Τύπου του Δήμου τις πολιτικές θέσεις και σκεπτικό που έχουμε ως Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου.
  • Ο λαϊκός παράγοντας στο Χαϊδάρι είναι ο ισχυρός μας σύμμαχος, μαζί είμαστε η δύναμη που μπαίνει εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους. Όσο πιο πολύ τους εμποδίζουμε, όλο και περισσότερο δηλητήριο θα χύνουν.
Γι’ αυτό τους ξαναλέμε: «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου