Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Eνίσχυσης της αστυνόμευσης της πόλης ζητά Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας Γιώργος ΚαπλάνηςΟ  Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφαλούς διαβίωσης των πολιτών.Τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα επισκέφθηκε την Τρίτη
21 Ιουνίου ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Κολιάκο.

  • Η συνάντηση είχε ως αποκλειστικό θέμα την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης της πόλης για την αντιμετώπιση παραβατικών φαινομένων και την ασφαλή διαβίωση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Υπουργό την άμεση, ουσιαστική και αποτελεσματική παρέμβασή του για την ενίσχυση των υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

  • Ο Υπουργός ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημα του Δημάρχου  δεσμεύτηκε για την άμεση ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος της Αγίας Βαρβάρας και ταυτόχρονα αποδέχτηκε την πρόσκλησή του να επισκεφθεί σύντομα την πόλη μας για να λάβει από κοντά γνώση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου