Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή γιορτή του Τένις στο Χαϊδάρι απο τον Α.Ο.Α.Χ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του  Α.Ο.Α.Χ (Αθλητικός όμιλος Αντισφαίρισης
Χαϊδαρίου) 22/5/2016 στο γήπεδο τένις στο Δάσος, για την ολοκλήρωση της γεμάτης επιτυχίες φετινής χρονιάς.
Η συμμετοχή των μικρών αθλητών, η αγάπη τους για το άθλημα και το παιχνίδι, η καλή οργάνωση, συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και έδωσαν τη δύναμη στους αθλητές, στους προπονητές και στους γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν. Χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Α.Ο.Α.Χ  Δήμητρα Χαντζή η οποία φανερά ικανοποιημένη, μίλησε για τις επιτυχίες του ομίλου που τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις πανελληνίως, ενώ τόνισε ότι «πρωταρχικός σκοπός του τένις είναι η διάδοση και η γνωριμία του αθλήματος στους μικρούς φίλους και φίλες του αθλήματος. 
 
Με τις σωστές διαδικασίες, τη σωστή προπόνηση και διαπαιδαγώγηση θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί αθλητές και πρωταθλητές του τένις» παράλληλα υποσχέθηκε η κ. Χαντζή ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε ο Α.Ο.Α.Χ να φτάσει ακόμα ψηλότερα.
Στη γιορτή παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και ότι είναι στο πλευρό των Αθλητικών Συλλόγων.
Επίσης παραβρέθηκαν, ο Βαγγέλης Ντηνιακός επικεφαλής ''Χαϊδάρι Ξανά'', ο Αποστόλης Θεοφίλης ''Συνεργασία Πολιτών'', ο Μάριος Χριστόπουλος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βορέας και Μόσχος Χουδελούδης, η Δημ. Σύμβουλος Ειρήνη Λυμπουσάκη, η υπεύθυνη αθλητισμού ΔΗΜ.Τ.Ο Χαϊδαρίου Χαρά Καββάλα - Δρακουλάκη και η Άννα Βασιλοπούλου υπεύθυνη δημ. σχέσεων 'Συνεργασία Πολιτών'' και υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Περιστερίου.
Η γιορτή έκλεισε με την απονομή σε όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, αναμνηστικού διπλώματος και αναμνηστικού μεταλλίου ενώ υπήρχε πλούσιος μπουφές με κεράσματα για αθλητές, γονείς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου