Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Αύξηση των περιπολιών και αστυνόμευσης στην Πετρούπολη ζητά ο Βαγγέλης Σίμος

 Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Διευθυντή της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, την Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πετρούπολης και τον Διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Πετρούπολης Αττικής


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Διευθυντή της Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Σωτηρόπουλο Δημήτριο, την Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πετρούπολης κα Μαρίνου Αθανασία και τον Διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Πετρούπολης Αττικής κ. Χαλδέζο Κωνσταντίνο.
  • Κύριο θέμα συζήτησης ήταν αύξηση των περιπολιών και αστυνόμευσης στην Πετρούπολη και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου (παιδική χαρά, πλατεία), αλλά και σε πλατείες και δρόμους που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης, μετά από καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό από πολίτες του Δήμου Πετρούπολης για περιστατικά κλοπών και εκφοβισμού από ομάδες αθίγγανων.
Η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα ηχορύπανσης, αλλά και διευθέτησης των έντονων κυκλοφοριακών προβλημάτων (π.χ. διπλοπαρκαρίσματα, κυκλοφοριακή συμφόρηση κλπ.) ειδικά σε κεντρικούς οδούς.
  • Ο Δήμαρχος Πετρούπολης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι η Τεχνική Υπηρεσία αναμένει από τον υπεύθυνο συγκοινωνιολόγο να οριστικοποιήσει τις πιθανές προτάσεις και λύσεις και ότι η καταλληλότερη μεταξύ αυτών είναι η τοποθέτηση κολωνακίων, η οποία σε άλλους δήμους συνέτεινε τα μέγιστα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων που παλαιότερα πάρκαραν δεξιά κι αριστερά του δρόμου.
Ο κ. Σωτηρόπουλος τόνισε ότι πρόκειται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η συχνότερη επίβλεψη και κατ' επέκταση η μεγαλύτερη προστασία των πολιτών, ειδικά κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες και ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια -σε συνεργασία με την Τροχαία Περιστερίου και το Α.Τ. Πετρούπολης- για την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου