Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Κώστας Παπαϊωάννου: «Όλο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα» η διοίκηση Παππού

Με μια σκωπτική όσο και αιχμηρή ανακοίνωση, απάντησε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Παπαιωάννου, σε δελτίο Τύπου του δήμου Φυλής, το οποίο τον… έψεγε για σχόλιο που έκανε στο facebook, σχετικά με την παραβατικότητα στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Παπαιωάννου:



«Όλο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα»

Επειδή έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπό μου, με επίσημο μάλιστα δελτίο Τύπου, η διοίκηση Παππού, σχετικά με σχόλιο που έκανα στο facebook, αισθάνομαι τη (μέγιστη) υποχρέωση να απαντήσω, με τη σειρά μου, το ίδιο επίσημα:
  • Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη των κατοίκων του ενιαίου δήμου Φυλής, όπως είναι, επίσης, προφανές πως ο κυρίαρχος λαός, όταν έρθει η ώρα, θα το αποδείξει.
Χάρη στο δελτίο Τύπου του δήμου είδα (ξανά) το (πλούσιο) φωτογραφικό υλικό από τις επαφές και συναντήσεις του δημάρχου Χρήστου Παππού, για το θέμα της παραβατικότητας.
  • Αν εξαιρέσω τους αστυνομικούς, κάθε βαθμίδας, που προσπαθούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν και με κίνδυνο της ζωής τους για την ασφάλεια των κατοίκων, οι υπόλοιποι κύριοι – υψηλά ιστάμενα στελέχη όλοι – δεν έχουν κάνει τίποτα για την εγκληματικότητα στην περιοχή μας που παραμένει σε υψηλά επίπεδα . Ίσως γιατί μπορεί να φαντάζει ως  δεδομένο ότι ο δήμος Φυλής εκτός από χωματερή απορριμμάτων μπορεί να διαθέτει και κοινωνική χωματερή.
Επίσης, χάρη στο δελτίο Τύπου του δήμου, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω (ξανά) σε ότι αφορά τη διοίκηση Παππού την αξία της λαϊκής μας παροιμίας: «όλο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα».
  • Σε ότι με αφορά, σκοπεύω να παραμείνω λαλίστατος, όσο τουλάχιστον ζω στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία, εκτός αν αποφασίσω να μετακομίσω στην Βενεζουέλα, χώρα που ίσως να εκφράζει κάποιους άλλους πολιτικούς .
Τέλος, θα ήθελα πραγματικά πολύ να προσκομίσω κάποιο φωτογραφικό υλικό με τον επικεφαλής της παράταξής μας Δημήτρη Μπουραΐμη, από τις συναντήσεις του ως δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Φυλής αλλά όταν εμείς είχαμε την ευθύνη της διοίκησης, δίναμε βαρύτητα στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και την συνένωση των τριών δήμων, χωρίς να ψάχνουμε φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσει την κάθε μας στιγμή.

Κώστας Παπαϊωάννου
Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Φυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου