Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων 2016 στο Χαϊδάρι

« Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2016 »
«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ»
  Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων με τελευταία παιχνίδια τον μικρό
και μεγάλο τελικό μεταξύ του 9ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από συνολικά 11 σχολεία στο Χαϊδάρι.
Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου τελείωσε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» το Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2016. Με ένα συναρπαστικό τελικό, που οι δύο ομάδες χρειάστηκαν να φτάσουν στη διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου.
  • Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 έγιναν οι δυο Ημιτελικοί :
1ο Δ.Σ. - 3ο Δ.Σ. ΣΚΟΡ 2-3 ΤΑ ΓΚΟΛ για το 1ο: Μυλωνάς Γρηγόρης 1, Μακρυνόρης Ιωάννης 1,
για το 3ο : Ξυπνητός Ραφαήλ 2, Χατζηκωσταντίνου Δημήτρης 1
7ο Δ.Σ. - 9ο Δ.Σ. ΣΚΟΡ 0-3 ΤΑ ΓΚΟΛ για το 9ο: Βατόγλου Γιαννης 2, Ντούλε Παναγιώτης 1
  • Και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 οι δυο Τελικοί :
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 1ο Δ.Σ. - 7ο Δ.Σ. ΣΚΟΡ 1-1 (2-3 πέναλτι ) ΤΑ ΓΚΟΛ για το 1ο: Πολυκρέτης Γιώργος1 για το 7ο:Καπουράλος Ρόμπερτ 1
ΤΕΛΙΚΟΣ 9ο Δ.Σ. - 3ο Δ.Σ. ΣΚΟΡ 1-1 ( 3-2 πέναλτι )
ΤΑ ΓΚΟΛ για το 9ο: Βατόγλου Γιάννης 1. για το 3ο: Ζαρκαλής Θοδωρής 1
  • Τους αληθινά συναρπαστικούς και ενδιαφέροντες αγώνες του Σαββατοκύριακου (που τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ) παρακολούθησαν πολλοί γονείς, κηδεμόνες ,συμμαθητές ,φίλοι των παιδιών και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών Νίκος Καραγιάννης και Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών - Παναγιώτης Μοσχονάς. Μετά την λήξη του τελικού στην «μίνι τελετή λήξης» που ακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης απένειμε κύπελλα και στα 4 σχολεία που συμμετείχαν στους τελικούς καθώς και μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν .
 
Τόσο τους ημιτελικούς όσο και τους τελικούς αγώνες διαιτήτευσε εθελοντικά ο Μανώλης Καλαϊτζάκης πρώην διαιτητής της Ε.Π.Σ.Α., τον οποίο ευχαριστούμε ξεχωριστά για την
Οι μικροί ποδοσφαιριστές ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους το παιχνίδι και έδωσαν μαθήματα συναγωνισμού και άμιλλας σε όλους. Νικητές και ηττημένοι βγήκαν εξίσου κερδισμένοι αφού έπαιξαν, διασκέδασαν, διακρίθηκαν, εξυψώνοντας με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά το «ευ αγωνίζεσθε». Αξίζουν συγχαρητήρια για όλα τα παιδιά που πήραν μέρος και ανέδειξαν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων, για μία ακόμα χρόνια, σε θεσμό για την πόλη μας.
  • Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου υπαλλήλους, γυμναστές, νοσοκόμους για την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση που έδειξε, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Σαν Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να προωθούμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προωθούν και διαδίδουν το αθλητικό πνεύμα και φέρνουν σε επαφή τα παιδιά με τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου