Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων νέων, εργαζόμενων και αγωνιστών κάθε γενιάς της
πόλης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην πλατεία Δημαρχείου (μετρό Περιστέρι) το διήμερο 24 και 25 Ιούνη.
Στο πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Εργατική Λέσχη Περιστερίου πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές συζητήσεις για τους δρόμους οργάνωσης των εργαζόμενων στη γειτονιά και για το ζήτημα του πολέμου και της προσφυγιάς και μια παρουσίαση για το εργατικό κίνημα στην Αμερική την περίοδο 1890-1965 και το ρόλο των Ελλήνων και των Μαύρων εργατών. Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου ξεναγήθηκε στα θεματικά περίπτερα της Εργατικής Λέσχης που βρίσκονταν στο χώρο του φεστιβάλ.
Καλλιτέχνες και συγκροτήματα πολλών μουσικών ρευμάτων και ειδών έδωσαν το δικό τους παλμό και τη δική τους πολιτιστική πρόταση στις συναυλίες του φεστιβάλ. Ροκ, χιπ χοπ, λάτιν, λαϊκή, ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική πλημμύρισαν τη σκηνή του φεστιβάλ με όμορφες μελωδίες και τραγούδια. Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου ευχαριστεί θερμά όλους για τη συμμετοχή τους.
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ 227, 1ος όροφος τηλέφωνο επικοινωνίας 6930246452 ergatikilesxiperisteriou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου